Filteri Mikron

  • Filteri za građevinsku industriju i teretne mašine.
  • Filteri hidraulike.
  • Separatori ulja, uljnih para i vlage. Separatori vijčanih kompresora.
  • Filteri za tešku industriju.
  • Filteri za hemijsku industriju.
  • Filteri za prehrambenu industriju.
  • Najkvalitetniji filtrirajući materijali poznatih svetskih proizvođača.

Proizvodni program

Filteri po uzorku i tehničkoj specifikaciji - Izrađuju se na osnovu uzorka i/ili tehničke specifikacije uz našu svesrdnu pomoć pri izboru najboljeg odnosa cena/kvalitet kao i stručnim savetima na osnovu znanja stečenog obrazovanjem i dugogodišnjeg iskustva u različitim oblastima filtracije.

Filteri vazduha kao pluća svakog motora obezbeđuju potpunije sagorevanje i smanjenu potrošnju goriva. Pored toga, redovna zamena filtera za vazduh, produžava eksploatacioni vek samog motora i smanjuje mogućnost ekscesnih situacija.

Filteri hidraulike štite hidraulične pumpe, ventile i ostale vitalne delove sistema i omogućavaju pouzdanu i dugotrajnu eksploataciju hidrauličnih sistema. Redovna zamena ovih filtera obezbeđuje manje zagrevanje što znači brži rad i sporiji gubitak viskoziteta ulja, te ga je moguće duže koristiti.

Separatori i sušači su komponente kompresorskih postrojenja koje imaju ulogu izdvajanja ulja, uljnih i vodenih para iz komprimovanih gasova, najčešće vazduh, freon, amonijak... Ovim postupkom se instalacije štite od kondenzacije, stvaranja korozije i zamašćivanja, a time i alati na komprimovani vazduh, odnosno veliki sistemi za hladjenje gasom pod pritiskom.

Industrijski filteri su filteri usko specifične namene, uglavnom nestandardnih karakteristika i vrhunskih performansi. Pokrivamo oblasti gradjevinske, hemijske, prehrambene, farmaceutske, grafičke, štamparske, metalske industrije i proizvodnih postojenja.